Skip to content

5 redenen waarom je tweedehandskasten zo belangrijk zijn

Lundia kasten

Gebruikte Lundia kasten zijn een geweldige manier om de kosten van uw keuken renovatie te verminderen. Ze zijn ook een uitstekende manier om waarde en karakter toe te voegen aan uw huis. Gebruikte kasten kan u helpen geld te besparen op twee manieren. Ten eerste, ze zijn over het algemeen veel goedkoper dan nieuwe kasten, wat betekent dat je zult minder uitgeven aan hen per vierkante voet. Ten tweede, omdat gebruikte kasten zijn pre-bestaande items, hoeft u niet te betalen voor installatie of sloop kosten, die vrij duur kan zijn, afhankelijk van de staat van uw keuken. Lees verder om meer te weten te komen over waarom gebruikte kasten zijn zo belangrijk!

Je kunt veel geld besparen met gebruikte kasten.

Nieuwe kasten beginnen meestal bij $1.50 per vierkante voet voor onafgewerkt hout, en $2 per vierkante voet voor afgewerkt hout. Gebruikte kasten, aan de andere kant, kan worden gehad voor zo laag als $ 0.50 per vierkante voet. Dat is een groot verschil! Als u op zoek bent naar gebruikte kasten, moet u in staat zijn om ze te vinden voor rond de $ 0,75 per vierkante voet. Als u uw hart ingesteld op houten kasten, kunt u verwachten te betalen rond de $ 0.50 per vierkante voet, terwijl u kunt gebruikt laminaat of vinyl kasten te krijgen voor zo weinig als $ 0.25 per vierkante voet. Houd in gedachten dat de prijs is slechts een factor te overwegen bij het vergelijken van de kosten van nieuwe en gebruikte kasten. U moet ook overwegen de waarde en de kwaliteit van elke optie.

Gebruikte kasten zijn een milieuvriendelijke renovatie keuze.

Met behulp van gebruikte kasten vermindert uw ecologische voetafdruk op een grote manier. U bent niet het creëren van nieuwe kasten en nieuwe materialen, wat betekent dat u niet bijdraagt aan de uitstoot van broeikasgassen of afval. U kunt gebruikte kasten die al zijn geïnstalleerd in keukens in huizen in het hele land. Sommige kabinetten werden slechts een paar jaar geleden geïnstalleerd, terwijl anderen in keukens decennia geleden werden gebruikt! Groene renovaties zoals het gebruik van gebruikte kasten zijn goed voor het milieu en uw portemonnee. Zelfs nieuwe kasten gemaakt van gerecyclede materialen zijn veel duurder dan gebruikte kasten, dus je zult nog meer geld besparen als je ervoor kiest om te gaan met een pre bestaand onderwerp.

Conclusie.

U zult minder geld uitgeven aan kasten als u gebruikt gaat versus nieuw. U kunt ook nog meer geld besparen als u ervoor kiest om uw gebruikte kasten te schilderen of te kleuren om de rest van uw keuken aan te passen. Deze reeds bestaande items kunnen u helpen voorkomen dat de kosten van het installeren van gloednieuwe kasten in uw keuken. Nieuwe kasten zijn duur, maar budget-vriendelijke gebruikte kasten zijn die er zijn als je weet waar te kijken!