Skip to content

Is je wc verstopt?

Wc verstopt Boskoop

Het zette me aan het denken: "Waarom zie ik dat zoveel kleine bedrijven afhankelijk blijven van de ellende en het ongeluk van andere kleine bedrijven zoals mijn toilet?" Klinkt bekend? Als u niet over het geld beschikt om uw personeel echt loon te betalen, moet u ze betalen zolang ze hun werk goed doen. Maar de meeste kleine bedrijven proberen een goedkope moderne versie te maken van het verzenden van kerstkaarten naar hun netwerken. Ik deed dit een keer toen ik betaalde om een ​​ronde kaarten te sturen naar iedereen van meer dan 100 mensen, inclusief prospects. Ik weet dat het stom klinkt, maar je kunt er zeker van zijn dat het grootste deel van het geld dat ik voor deze oefening heb betaald, in de vorm was van idioten zoals ik die honderd un-opens maakten.

De afgelopen 5 jaar bel ik zoveel mogelijk aan de telefoon. Het kostte me niet meer dan de kosten van mijn gezin en mezelf. De meeste netwerken zijn redelijk goed en het is het idee van de educatieve informatie die ze aan stagiairs geven. Het is niet zo interessant wat er gebeurt als je doorgaat met het stellen van vragen. Het zijn de details. Ik vraag altijd om doorverbonden te worden en het is een must voor alle leden.

Dus waar begin je met een zakelijk netwerk? Je begint met het vermijden van de geschreeuwde wolf. Als advertenties de zilveren kogel zijn, gaat u misschien veel moeite doen omdat u geen kans maakt om de juiste inwisselmogelijkheid te krijgen. Als het de pers is, is het niet zo moeilijk als je misschien denkt. Zakelijk netwerken is geen publiciteit, hoewel het deel uitmaakt van de betere dingen die we doen. Het leiden van netwerken is wat deze industrie zo krachtig maakt, maar traditionele media krijgen nog steeds meer bekendheid voor minder geld.

Weten dat je niet 'in your face' kunt zijn zonder enige publiciteit, is je meest waardevolle suggestie. Je kunt de media gebruiken om jezelf als expert te positioneren, een geweldig idee voor elk zakelijk netwerk. Je kunt anderen vertellen waar je bent en ze hoeven je schattige kop niet te lezen. Je kunt interviews boeken op de radio en ook in print. Je schattige kop zal de aandacht trekken. Het gaat tenslotte om fotofaam, imago90 en veel geld – wat een geweldige positie om in te verkeren.

Dat is het. Ik denk dat we allemaal weten waarom netwerken werkt, hoewel ik wed dat je waarschijnlijk opgewonden raakt door de gedachte en niet de aandacht hebt om ervan te genieten. Hier is mijn bottom line pitch it. Netwerken als een gek gaat over het opbouwen van relaties. Meer dan dat, het gaat om communiceren en verbinden, connecties maken, netwerken voor al je contacten, degenen die op je mailinglijsten zijn gekomen zodat je niet zo vaak hoeft te gaan als cold calling, en heel voorzichtig zijn om relaties niet te beschadigen . Het gaat om het ontwikkelen van relaties. Netwerken is geen oproep om te zeggen: "Vind je het gratis geschenk dat ik je onlangs heb gestuurd leuk, ga en meld je voor mij aan, stop me nu om contact met je op te nemen!" als u een reden krijgt om uw telefoontje niet te beantwoorden.